Järjestötreffit verkossa tarjoaa tietoa Paikka auki –rekrytoinnista

Ajankohtaista | 18.1.2024

Paikka auki –koordinaatio järjestää torstaina 15.2. klo 9.00–10.30 Järjestötreffit verkossa, joiden teemana on Paikka auki -työ rekrytoinnista räätälöintiin. Järjestötreffit verkossa on tarkoitettu koko Suomen Paikka auki -työnantajaedustajille, esimerkiksi yhteyshenkilöille ja mentoreille, ja niissä tapaavat avustusohjelman rahoituksen saaneet järjestöt. 

Jos jokin asia Paikka auki –rekrytoinnissa askarruttaa tai sinua mietityttää, mitä kannattaisi ottaa huomioon työsuhteen jo käynnistyttyä, on helmikuun Järjestötreffit verkossa oikea kanava saada kysymyksiin vastauksia. Treffeillä keskustellaan Paikka auki –rekrytoinnista, työsuhteen aloituksesta ja työn räätälöinnistä. Kysymyksiin ovat vastaamassa Paikka auki –koordinaation ohjelmakoordinaattorit. 

Järjestötreffit verkossa: Paikka auki -työ rekrytoinnista räätälöintiin eivät vaadi ennakkoilmoittautumista. Mukaan pääset Paikka auki –verkkosivujen tapahtumakalenterin kautta löytyvästä osallistumislinkistä Järjestötreffit verkossa: Paikka auki -työ rekrytoinnista räätälöintiin (paikka-auki.fi) 

Lisätietoja tapahtumasta
paikkaauki@nuortenystavat.fi