Paikka auki tutuksi Verkkotreffeillä! 

Ajankohtaista | 16.1.2024

Helmikuussa Paikka auki –koordinaatiotiimi järjestää tämän vuoden ensimmäiset Verkkotreffit teemalla Paikka auki tutuksi. Kyseiset Verkkotreffit ovat avoimia kaikille. Voit tulla paikalle, jos avustusohjelma, Paikka auki -työpaikka tai koordinaation toiminta kiinnostaa, tai jos olet esimerkiksi juuri saanut avustuspäätöksen. Helmikuun Verkkotreffeillä tutustutaan Paikka auki –koordinaatioon ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin vuonna 2024.

Verkkotreffit ovat Paikka auki –koordinaation järjestämiä tapahtumia, jotka pidetään etänä verkon kautta. Verkon välityksellä järjestettäviin tapahtumiin on helppo liittyä mukaan esimerkiksi oman työpisteen äärestä tai vaikkapa kotisohvalta, ja mukaan voivat tulla kaikki asiasta kiinnostuneet.

Verkkotreffit: Paikka auki tutuksi järjestetään tiistaina 13.2. kello 13–14. Merkkaa aika kalenteriisi ja varaa itsellesi mukava paikka, josta osallistua tunnin kestäville Verkkotreffeille. 

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan pääsee Paikka auki –tapahtumakalenterin kautta löytyvällä osallistumislinkillä Verkkotreffit: Paikka auki tutuksi (paikka-auki.fi). 

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tapahtumasta 
paikkaauki@nuortenystavat.fi
p. 044 746 2106