Paikka auki -elämäntilannekysely

Kiitos, kun olet mukana Paikka auki -ohjelman kyselytkimuksessa, jossa tarkastellaan Paikka auki -työn vaikutuksia osana työntekijöiden elämäntilanteen muutosta.

Linkistä pääset vastaamaan kyselyyn. Alla näet lisää tietoja kyselyyn liittyen.

Paikka auki -elämäntilannekysely

Tätä kyselytutkimusta tehdään, jotta voimme osoittaa rahoittajalle Paikka auki -ohjelman vaikutusta yhtenä osatekijänä nuorten ja osatyökykyisten elämäntilanteeseen. Haluamme, että ohjelma jatkuu tulevaisuudessakin ja siksi tarvitsemme keinoja esittää tuloksellisuutta ohjelmatasolla.

Kyselyssä tarkastellaan muutosta, joka tapahtuu nuoren/osatyökykyisen elämäntilanteessa Paikka auki -työn aikana. 

Tutkimuksessa on mukana Paikka auki -rahoituksen saaneita järjestöjä, jotka ovat sitoutuneet tekemään elämäntilannemittarikyselyn Paikka auki -työntekijän kanssa 3 kertaa työsuhteen aikana. 

Ensimmäinen kysely tehdään 1kk sisällä siitä, kun työt ovat alkaneet. 2. kysely tehdään, kun työsuhde on kestänyt 3 kk. 3. kysely täytetään työsuhteen viimeisen kuukauden kohdalla.  

Kyselytutkimuksessa käytettävä 3x10D®-elämäntilannemittari on yksi mahdollinen puheeksi ottamisen väline ja kyselyn tekijä voi hyödyntää sitä itsearvioinnissa sekä tuen tarpeen arvioinnissa.

Kysely on anonyymi.