Ilmoita tietoja

Paikka auki -koordinaatiotiimi kerää kaikista ohjelmaan osallistuvista järjestöistä mentorin, yhteyshenkilön ja Paikka auki -avustuksella palkatun työntekijän yhteystiedot yhteystietorekisteriin.

Tietoa yhteystietorekisteristä

Tietojen ilmoittaminen on tärkeää, jotta kehittämistoimintaan liittyviä kyselyjä, kutsuja tapahtumiin sekä tietoa Paikka auki -ohjelmasta voidaan lähettää. Lisäksi tietoja käytetään koordinaatiohankkeen ja järjestöjen väliseen yhteydenpitoon. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen tai toimintaan.

Tiedot ilmoitetaan henkilökohtaisesti

Olit sitten mentori, yhteyshenkilö tai Paikka auki -työntekijä, jokaisen täytyy ilmoittaa tiedot henkilökohtaisesti. Tietosuojalaki edellyttää jokaiselta henkilökohtaisen suostumuksen tietosuojaselosteen hyväksymisestä, kun tietoja tallennetaan rekisteriin.

Ilmoittakaa yhteyshenkilön ja mentorin tiedot, vaikka Paikka auki -työntekijä ei olisi vielä aloittanut. Paikka auki -työntekijän tiedot ilmoitetaan heti työsuhteen alettua.

Aktivoi tilisi

Tietojen ilmoittamisen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet ja linkin, josta pääset aktivoimaan tilisi. Aktivointilinkki  tulee osoitteesta Paikka auki <notifications(at)passwd.floapps.com>. Tarkistathan roskapostisi, koska viesti voi päätyä myös sinne. Kyseessä ei ole huijausviesti. Käy aktivoimassa tilisi linkin kautta.

Tiedoissa tapahtunut muutos

Tee muutokset omiin tietoihisi kirjautuneena järjestelmään. 

Järjestelmään pääset kirjautumaan yhteystietojärjestelmän verkkosivuilta.

 

Ilmoita tietosi tästä linkistä.