Kirje Paikka auki -työntekijälle

Hei Paikka auki -työntekijä!

Olemme iloisia työpaikastasi, toivottavasti viihdyt. Työnantajasi on saanut palkkaamiseesi avustusta sosiaali- ja terveysministeriön Paikka auki – avustusohjelmasta. Avustusohjelmassa on oma koordinaatiotiimi, jota hallinnoi Nuorten Ystävät ry. Koordinaatiotiimin tehtävänä on tarjota tukea ja neuvontaa sekä työnantajille että työntekijöille.

Keräämme kaikkien ohjelmaan osallistuvien järjestöjen ja Paikka auki -työntekijöiden työsuhteen aikaiset yhteystiedot rekisteriin. Tietojen ilmoittaminen on tärkeää, jotta kehittämistoimintaan liittyviä kyselyjä, kutsuja tapahtumiin sekä tietoa Paikka auki -ohjelmasta voidaan lähettää. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen tai toimintaan. Tietosuojalaki edellyttää jokaiselta henkilökohtaisen suostumuksen tietosuojaselosteen hyväksymisestä, kun tietoja tallennetaan rekisteriin. Tästä syystä jokaisen tulee ilmoittaa tiedot henkilökohtaisesti. Ilmoita tietosi tästä www.paikka-auki.fi/ilmoita-tietoja/.

Tarjoamme mahdollisuuden henkilökohtaiseen tukeen kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Voit sopia kanssamme tapaamisen soittamalla tai laittamalla viestiä. Lisäksi olet tervetullut osallistumaan Paikka auki -tapaamisiin, joissa pääset verkostoitumaan muiden Paikka auki -työntekijöiden kanssa. Tapaamisia järjestetään eri puolella Suomea sekä verkossa, jolloin osallistumaan pääsee myös omalta työpisteeltä. Mukaan lähteminen ja tapaamisiin osallistuminen on vapaaehtoista, mutta erittäin suositeltavaa. Tapahtumat löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta www.paikka-auki.fi/tapahtumat/. Otathan myös somekanavamme haltuun Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa nimimerkillä @paikkaauki.

Verkostoitumista ja kysymyksiä varten olemme perustaneet Facebook-ryhmän nimeltä Paikka auki – työntekijät. Ryhmä on tarkoitettu kaikille Paikka auki -työntekijöille ympäri Suomen. Suosittelemme lämpimästi ryhmään liittymistä! Muistathan ryhmään liittyessäsi vastata kysymyksiin, jotta voimme hyväksyä jäsenyytesi. Käy tutustumassa nettisivuihimme www.paikka-auki.fi, josta löytyy runsaasti materiaalia hyödynnettäväksi uudessa työssäsi. Sieltä pääset tilaamaan myös 4-5 kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeemme, jossa kerromme ajankohtaisista aiheista. Uutiskirjeen pääset tilaamaan tästä https://paikka-auki.fi/tilaauutiskirje/.

Ollaan yhteydessä!

Terveisin ohjelmakoordinaattorit Anu, Ira & Elina