Ett brev till Platsen är ledig anställd

Hej, Platsen är ledig anställd!

Vi är glada över ditt jobb. Din arbetsgivare har fått bidrag för din rekrytering från social- och hälsovårdsministeriets program Platsen är ledig. Programmet har en egen samordningsgrupp, som jobbar vid Nuorten Ystävät föreningen.

Vi erbjuder möjligheten till personligt stöd i alla frågor som möjligen uppkommer inom ditt jobb. Du når oss via telefon eller virtuellt och vid behov kan vi ordna även personliga möten. Dessutom är du välkommen att delta i olika möten inom Platsen är ledig programmet, där du kan nätverka med andra Platsen är ledig-medarbetare. Möten hålls i olika delar av Finland och online, så att du också kan delta från din arbetsplats. Att delta i möten är valfritt, men rekommenderas starkt. Evenemang finns på vår hemsida www.paikka-auki.fi/tapahtumat/. Vi samlar in kontaktinformation för anställda senare så att vi kan skicka dig till exempel medarbetarundersökningar och inbjudningar till olika evenemang. Rapportera dina kontaktuppgifter här: www.paikka-auki.fi/ilmoita-tietoja/ Ta gärna kontroll över vår sociala mediekanal på Twitter, Facebook och Instagram med @paikkaauki.

Vi har inrättat en Grupp Platsen är ledig anställda på våra Facebook-sidor för alla Platsen är ledig medarbetare runt om i Finland för nätverk och frågor. Vi rekommenderar att du går med i den. Kom ihåg att svara på din medlemsförfrågan när du ställer frågor så att vi kan acceptera ditt medlemskap. Kolla också in vår hemsida www.paikka-auki.fi, Där kan du hitta massor av material att använda i ditt nya arbete. Därifrån kan du också prenumerera på vårt nyhetsbrev, som kommer att publiceras 6-8 gånger om året. I dessa brev kommer vi att förklara de aktuella ämnena. Du kan prenumerera på nyhetsbrevet här www.paikka-auki.fi/tilaa-uutiskirje/.

Vi hör av oss!

PS. Anu och Ira jobbar bäst på finska, men du kan skicka e-post på svenska också.

Ett brev till Platsen är ledig medarbetare 2023 (pdf)